SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Hentbolun yıldızları Girne'de buluşacak

Hentbolun yıldızları Girne’de buluşacak

KKTC Hentbol Federasyonu'nun düzenlediği hentbol kampına katılan yaklaşık 75 sporcu bugün Türkiye Ortaokullar Şampiyonu olan ve Dünya Şampiyonası hazırlıkları yapan Pendik Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu hentbol takımı ile bugün (Cumartesi) girne'de dostluk maçı oynayacak.

Yayın Tarihi: 14/09/18 16:16
okuma süresi: 3 dak.
Hentbolun yıldızları Girne’de buluşacak
A- A A+
Federasyon yeni sezon öncesi zorunlu eğitim seminerini ise Pazar günü Lapta'da gerçekleştiriyor.

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından Girne'de düzenlenen hentbol kampı başarılı bir şekilde sürüyor. 2004-2007 yılları arasında doğan gençlere yönelik yapılan hentbol kampına Türkiye Ortaokullar Hentbol Şampiyonu takım da katıldı.

KKTC Hentbol Federasyonu'nun davetlisi olarak ülkemize gelen Türkiye Ortaokullar Arası Hentbol ŞampiyonuPendik Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu hentbol takımı, ülkemizin yıldız hentbolcuları ile birlikte Girne'de kamp çalışmalarına katıldı.

KKTC Hentbol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Musa Oytun nezaretinde gerçekleşen kampa 80'e yakın sporcumuz katılırken, antrenörlerimiz Tarkan Kayaş, Osman Çelebi, Cansın İskender, Kağan Erdim ve Salih Tümay da kampta eğitim faaliyetlerini sürdürüyor.

TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU'NDAN DESTEK

Girne'de devam eden hentbol kursuna Türkiye Hentbol Federasyonu Teknik Kurulu'nda görev yapan eğitmen Erdal Kaynak da katıldı. Türkiye Hentbol Federasyonu bünyesinde kaleci antrenörlüğü konusunda uzman eğitmen olarak görev yapan Erdal Kaynak özelde kalecilerimize, genelde ise tüm hentbolculara teknik-taktik konusundaki tecrübelerini aktarıyor.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU İLE DOSTLUK MAÇI

Dünya Şampiyonası'na katılacak olan Türkiye Ortaokullar Arası Hentbol Şampiyonu Pendik Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu hentbol takımı, Dünya Şampiyonası hazırlıkları kapsamında ülkemiz hentbolcuları ile dostluk maçı oynayacak.

Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu'nda bugün (15 Eylül Cumartesi) saat 16.00'da KKTC Hentbol Kampına katılan sporculardan oluşacak takımımız ile dostluk maçı oynayacak Pendik Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu hentbol takımı daha sonra KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan ve yönetiminin düzenleyeceği akşam yemeğinde eğitmenlerimiz ve sporcularımızla birlikte olacak.

PAZAR GÜNÜ ZORUNLU EĞİTİM SEMİNERİ

KKTC Hentbol Federasyonu kamp çerçevesinde Pazar günü ise tüm antrenörleriniLapta'da bir araya getirecek. 2018-2019 hentbol sezonunda görev yapacak tüm antrenörlerin katılmakla zorunlu olduğu Eğitim Semineri, Pazar günü Lapta Gençlik Kampı'nda gün boyu devam edecek.

Türkiye Hentbol Federasyonu Teknik Kurulu üyesi Erdal Kaynak, KKTC Hentbol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Musa Oytun ve YDÜ Eğitim Görevlisi Yrd.Doç.Dr. Deniz Gürdağ tarafından verilecek eğitim semineri saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, gerek hentbol kampının gerçekleşmesi gerekse Antrenör Eğitim Semineri için Lapta Gençlik Kampı kapılarını kendilerine açan KKTC Gençlik Dairesi Müdürü Şifa Çolakoğlu'na ve KKTC Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu'na teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.