İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

"Kate Middleton 14 yıldır aynı çizmeyi giyiyor"

"Kate Middleton 14 yıldır aynı çizmeyi giyiyor"

Üçüncü bebeği Prens Louis'yi dünyaya getirdikten sonra bir süre dinlenen Cambridge Düşesi Kate Middleton geri döndü.

Yayın Tarihi: 04/10/18 19:20
okuma süresi: 2 dak.
"Kate Middleton 14 yıldır aynı çizmeyi giyiyor"
A- A A+

Middleton ilk görevinde 14 yıldır aynı çizmeleri (Penelope Chilvers) giymesiyle gündeme oturdu. İşte Kate Middleton'ın 14 yıldır vazgeçemediği çizmeleriyle ziyaretlerinden kareler...

36 yaşındaki Düşes, dün Londra'da Sayers Croft Forest School and Wildlife Garaden'ı ziyaret etti. Okulun öğrencileri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Middleton'ın neşeli ve dinlenmiş olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Çocuklarla şakalaşan, sohbet eden ve oyunlar oynayan Middleton'ın kıyafetleri de bu gezinin ilgi odağı oldu. Ziyaret ettiği bölgeye uygun giyinen Düşes, bu tercihleriyle sosyal medyada ve haberin yer aldığı internet sitelerinde de ilginç bir tartışmaya konu oldu. Middleton bu gezi için kendi bütçesine ve hatta pek çok bütçeye göre uygun fiyatlı giysiler seçti. Ama en büyük ilgiyi ise ayağındaki çizmeler gördü. Çünkü Middleton bu çizmeleri tam 14 yıldır giyiyor. Middleton Penelope Chilvers tasarımı bu çizmeleri ilk kez 2004 yılında giymişti. Sonra da doğada çıktığı resmi gezilerde bu çizmelerle görüldü. Bunun sonucu olarak da "Tutumlu Düşes" tanımlaması bir kez daha gündeme geldi. Onu eleştirenler ise bu çizmelerin 2004'te giydikleriyle aynı olmadığını aralarında ilk bakışta fark edilmeyecek bazı ince farklar olduğunu ileri sürdü.

Bir de farklı bir bakış açısı getirenler vardı. Onlar da Düşes'in bu çizmeleri yılda bir kez giydiğini, bu şekilde kullanılan çizmelerin doğal olarak 14 yıl ya da daha uzun süre boyunca yıpranıp eskimeyeceğini ileri sürdü.

Middleton'ın tartışılan Penelope Chilvers marka çizmeleri, 475 sterline (yaklaşık 3 bin 700 TL) satılıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.