İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bu da oldu! Cenazeye gelenlerin aracını parçalayıp soydular!

Bu da oldu! Cenazeye gelenlerin aracını parçalayıp soydular!

Lefkoşa'da yaşanan hırsızlık ve mala zarar verme olayı bu kadarına da pes dedirtti.

Yayın Tarihi: 07/10/18 10:00
okuma süresi: 2 dak.
Bu da oldu! Cenazeye gelenlerin aracını parçalayıp soydular!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Ülkede artan asayiş olaylarına bir yenisi de Lefkoşa'da eklendi. Lefkoşa Mezarlığı'na yakınlarının cenazesini defnetmek için gelen bir vatandaşın aracı paramparça edildi ve soyuldu.

Ülkenin tanınmış simalarından Hasan Güngör, bir yakınının cenaze töreni için Lefkoşa Mezarlığı'nda cenaze namazı ve defin işlemleri için hazır bulunduğu sırada park etmiş olduğu aracı saldırıya uğradı.

Güngör'e ait aracın camlarını parçalayan hırsız veya hırsızlar, araçta soygun gerçekleştirdi.

Yaşadığı olayı sosyal medyadan duyuran Güngör, duruma "Bugün yakın dostlarımızın acılarını paylaşmak için Lefkoşa Mezarlığına akın ettik. Cenaze namazını kıldıran imam ebediyete intikal etmiş her bir merhum için helallik istediğinde, hepimiz haklarımızı helal ettik. Ancak Mezarlıkta araba soygununa dadanmış siz adi ve aşağılık insan müsvettelerine ne ben, ne de başka kimse hakkını helal etmeyecektir. Ne bu dünyada, ne de öteki dünyada huzur bulamayacaksınız pislikler. Bu ülkenin her yanında cinayet, tecavüz, taciz ve soygun olağan hale geldi....Tüm bunların hesabını zamanı geldiğinde birileri verecek!!!" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Lefkoşa Mezarlığı'nda buna benzer olayların son dönemlerde sıklaştığını ifade eden vatandaşlar, polisin bölgede önlemleri artırması gerektiğine işaret etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.