İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Karayolları Dairesi'nin Dikmen-Taşkent yolunda iyileştirme çalışması sürüyor

Karayolları Dairesi'nin Dikmen-Taşkent yolunda iyileştirme çalışması sürüyor

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Karayolları Dairesi, ülkenin çeşitli bölgelerinde geçtiğimiz ay sonu başlatılan bakım-onarım çalışmalarını tamamlarken, Dikmen-Taşkent yolunda iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Yayın Tarihi: 11/10/18 08:20
okuma süresi: 2 dak.
Karayolları Dairesi'nin Dikmen-Taşkent yolunda iyileştirme çalışması sürüyor
A- A A+

Uzun süredir gündemde olan Dikmen-Taşkent yolunda geçici önlem olarak geçtiğimiz ay başlatılan bakım onarım çalışmaları, önümüzdeki dönemde de devam edecek.

CENGİZ TOPEL ANITI YOLUNDAKİ VİRAJDA YOL GÜVENLİĞİ İÇİN DÜZENLEMELER

Bakanlık basın bürosunun açıklamasına göre, diğer yandan geçtiğimiz ay sonu Gemikonağı'ndaki Cengiz Topel Anıtı önünde bulunan virajın yol güvenliği açısında tehlike arz eder nitelikten çıkarılması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında asfalt serimi tamamlandı. Yol, geçtiğimiz pazartesinden itibaren kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Çalışmalar kapsamında virajın mevcut 6 metre olan genişliği 8 metreye çıkartılırken, 400 metrelik bölümde 1000 tonluk asfaltlama yapıldı. Söz konusu noktada işaretleme ve iklim şartlarına dayanıklı yol boya uygulaması çalışmalarının ise önümüzdeki günlerde tamamlanması hedefleniyor.

ALEVKAYASI- KARAAĞAÇ YOLUNDAKİ BAKIM TAMAMLANDI

Bu arada Alevkayası- Karaağaç arasındaki yolda bakım onarım çalışmaları geçtiğimiz hafta itibariyle tamamlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.