BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

Mars'ın geleceği Güney Kıbrıs'taki uluslararası sempozyumda ele alınacak

Mars’ın geleceği Güney Kıbrıs’taki uluslararası sempozyumda ele alınacak

Mars'ta yaşam ve iklim değişiklikleri gibi konuların ele alınacağı uluslararası bir sempozyum, ABD, Rusya, Çin, Hindistan ve diğer birçok ülkenin uzay araştırmaları enstitülerine mensup üst düzey bilim adamlarının katılımıyla Güney Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 11/10/18 14:26
okuma süresi: 1 dak.
Mars’ın geleceği Güney Kıbrıs’taki uluslararası sempozyumda ele alınacak
A- A A+
Haravgi ve diğer gazeteler, Güney Lefkoşa'da 15-19 Ekim tarihleri arasında yapılacak ve uzay araştırmalarında işbirliği, Mars'ta kolonizasyon gibi birçok konunun ele alınacağı uluslararası nitelikli bir sempozyum gerçekleştirileceğini yazdı.

Gazete, söz konusu sempozyumun ABD, Rusya, Çin, Hindistan, Suudi Arabistan ve diğer birçok ülkenin uzay araştırma enstitülerinden üst düzey bilim adamlarının katılacak olması sebebiyle Güney Kıbrıs'ın uzay araştırmaları haritasında yer alması açısında büyük önem taşıdığını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.