İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

BKP, hükümeti yaptığı astronomik zamları geri almaya çağırdı

BKP, hükümeti yaptığı astronomik zamları geri almaya çağırdı

Birleşik Kıbrıs Partisi Kadın Meclisi, 4'lü koalisyon hükümetinin, son olarak tüp gaza yüzde kırk oranında zam yaparak vatandaşın mutfağına ateş düşürdüğünü, kendilerinin de zam hükümeti olmak dışında hiç bir icraatları olmadığını kanıtladığını belirtti.

Yayın Tarihi: 11/10/18 14:55
okuma süresi: 2 dak.
BKP, hükümeti yaptığı astronomik zamları geri almaya çağırdı
A- A A+
BKP Kadın Meclisi Sözcüsü Hediye Yiğiter, " Büyük vaatlerle hükümet olan 4'lünün bu güne kadar ki tek icraatı her geçen gün insanımızın hayatını daha da zorlaştırmak, emekçilerin ve dar gelirlinin cebindeki son kuruşa da göz dikmek olmuştur. 4'lüyü oluşturan güya emek yanlısı partiler de söylediklerinin aksine emekçinin, dar gelirlinin düşmanı olduklarını kanıtlamışlardır" dedi.

" İnsanımızın, evinin temel giderlerini, çocuklarının sağlık, eğitim, sağlıklı beslenme gibi zaruri ihtiyaçlarını dahi karşılayacak gücü kalmamıştır. Sorumluluğu olmadığı halde TL kullanımından dolayı Türkiye'de meydana gelen siyasi kaynaklı krizin bedelini ödemek zorunda bırakılmıştır. Sırf hükümet koltuklarında kalmak ve hükümetçilik oynamak adına, Ankara'ya olan ekonomik ve siyasi bağımlılığa kendinden önceki hükümetler gibi bu hükümet de boyun eğmiştir" diyen Yiğiter, bu güne kadar hükümet edenlerin gösterdiği basiretsiz ve aciz tutumun bedelini halkın ödemek zorunda olmadığını belirtti.

"Statükodan ve Ankara'ya olan bağımlılıktan kurtulmadıkça, cesur kararlarla statükoyu yerinden oynatacak erk ve iradeye sahip olan güçler iktidar olmadığı sürece, işbirlikçi hükümetlerle bir yere varılamaz" diyen Yiğiter, " Sorumlusu olmadığımız bir krizin bedelinin insanımıza ödetilmesini kabul etmedik, etmeyeceğiz" diyerek , hükümeti yaptığı astronomik zamları geri almaya çağırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.