GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 1 dak.

Akansoy'un 'ince' gönderisi #gözdenkaçmadı

Akansoy’un ‘ince’ gönderisi #gözdenkaçmadı

Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay'ın, DİSİ Lider Averof Neofitu ile yaptığı gayrı resmi görüşmelerin gündem olmasının ardından, adanın iki tarafındaki siyasiler arasındaki temaslarında artış göze çarpıyor.

Yayın Tarihi: 11/10/18 15:18
okuma süresi: 1 dak.
Akansoy’un ‘ince’ gönderisi #gözdenkaçmadı
A- A A+
CTP Gazimağusa Milletvekili Asım Akansoy da dün akşam Twitter hesabından Eski Rum Lider Dimitris Hristofiyas'ın sözcüsü, AKEL'in ileri gelenlerinden Stefanos Stefanu ile birlikte olduğu bir resmi paylaşarak bu 'gayrı-resmi' temaslara bir yenisini ekledi.

Ancak Akansoy'un paylaştığı resmin iletisine yazdığı "Sadece dostluk değil, işin içinde yoldaşlık da var. Kalıcı ve adil bir Federal Kıbrıs için çalışıyoruz" ifadeleri ile Özersay'a gönderme yapmaktan geri durmaması gözlerden kaçmadı.

Hatırlanacağı üzere Özersay hafta sonu görüştüğü Neofitu için 'dostum' ifadesini kullanmıştı.

Resimde ayrıca, CTP Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya'nın da, Lefkoşa Eski Belediye Başkanı Eleni Mavrou ile sohbet halinde olması dikkat çekti.

Akansoy'un ince gönderisi #gözdenkaçmadı

Levent Kutay'la #gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.