İÇ HABERLER
okuma süresi: 13 dak.

"Evde internetin adı: Lifecell Digital"

"Evde internetin adı: Lifecell Digital"

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in, sabit internet piyasasına yeni bir soluk getirmek amacıyla kurduğu yeni şirketi Lifecell Digital Girne'de görkemli bir lansmanla tanıtıldı. Ev ve işyerlerinde kullanılabilen sabit internetle iletişim çözümlerini Turkcell kalitesiyle sunmayı amaçlayan Lifecell Digital, Turkcell'in yeni ISS (İnternet Servis Sağlayıcı) şirketi olarak Kuzey Kıbrıs'la buluştu.

Yayın Tarihi: 11/10/18 17:37
okuma süresi: 13 dak.
"Evde internetin adı: Lifecell Digital"
A- A A+
  • Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı: "Lifecell ülkemiz için çok önemli bir yatırım. Tüm sektörün önünün açılması gereklidir ve bizler sizlerin önünü açacağız."
  • Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç: "Çok şey istemiyoruz. Sadece önümüzü açın."
  • Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden: "Lifecell Digital ile bu sektördeki çıtayı yükselteceğiz. Kuzey Kıbrıs genelinde kaliteli internet, kesintisiz hız, 7/24 çağrı merkezi ile üstün müşteri hizmeti, ödeme kolaylığı ve çeşitliliği ile yeni paketlerle hız seçenekleri sunacağız."
  • Lifecell Digital Genel Müdürü Emre Erosal: "Lifecell Digital'ı uçuracak, zirveye taşıyacağız."

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, internetin önemini vurguladığı konuşmasında hız, süreklilik ve 7/24 hizmetin öneminden bahsederek "Şu an devlet olarak 7/24 hizmeti sunamıyoruz ama Türkiye'de kamu özel işbirlikleriyle bunların sağlandığını görüyoruz" dedi. Bağzıbağlı sektördeki bazı iyileştirmelerden söz ederek bu yatırımlar için fiberin olmazsa olmaz ve ülkemiz için çok önemli bir kaynak olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti "Bugün altyapımızda olan fiber altyapısının çok daha iyi durumlara gelmesi gerekiyor ki bahsettiğimiz iyileşmeler olsun. Bahsettiğimiz bu yatırımlarla, transmisyon ve omurga yatırımlarıyla çok kısa sürede sektörün önünü tamamen açacağımızı düşünüyoruz."

Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç bürokratlara, politikacılara sektör için önümüzü açın çağrısında bulundu. Atilla Koç "Biz bütün varlığımızla Turkcell olarak yalnız Kıbrıs'lılaradeğil ülkedeki herkese, 100 bin öğrencili Kıbrıs Üniversitelerine de hizmet için buradayız" dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden sunumunda "Lifecell Digital ile bu sektördeki çıtayı yükselterek adamızı kaliteli sabit internetle buluşturacağız" dedi.

Lifecell Digital Genel Müdürü Emre Erosalda yıllardır bu sektörün içerisinde yer aldıklarınısöyledi.Yaptıkları tüm çalışmalarla bu sektör içerisinde interneti uçuracaklarını belirterek,"Lifecell Digital LTD'i zirveye taşıyacağız" dedi.

Lifecell Digital görkemli gece ile tanıtıldı

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in kurduğu yeni şirketi Lifecell Digital Girne'de görkemli bir lansmanla tanıtıldı.Geceye, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, Daire Müdürleri, Başkanlar, üst düzey yetkililer, sivil toplum örgütü ve üniversite temsilcileri, basın mensupları, çok sayıda davetli ile Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Lifecell Digital ailesi de katıldı.Sabit geniş bant internet teknolojisi üzerinden iletişim çözümleri sunan Lifecell Digital, "Kaliteli, hızlı, kesintisiz, 7/24 çağrı merkezi ve dijital hizmet kanalları ile müşteri hizmeti, ödeme kolaylığı ve çeşitliliği" kavramlarıyla üst düzey performansı bu alana taşıyacak, yeni paket ve hız seçenekleriyle kullanıcılarına Kuzey Kıbrıs'ta fark yaratacak. KKTC'nin tümünde güçlü kapsama sağlayarak herihtiyaca, her eve uygun hız ve her bütçeye uygun avantajlı kampanya seçenekleri sunarken Turkcell'lilere de aylık ödeme kolaylığı sağlayacak Lifecell Digital,Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden'in sunumuyla tanıtıldı.

Gecede Lifecell Digital Genel Müdürü Emre Erosal, Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı'nın konuşmaları ardından "Lifecell Digital" pastası kesildi.

Lütfiye Özipek'in mini konseri ile devam eden gece Türkiye ve Kuzey Kıbrıs tarafından şovlarıyla beğenilen sürpriz isim illüzyonist Aref Ghafouri'nin konsepte uygun olarak uçuran nefesleri keserek müthiş sahne şovuyla son buldu.

Kemal Bağzıbağlı: "Sektörün önünü açacağız"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı Lifecell Digital'ın tanıtım gecesinde bir konuşma gerçekleştirdi. Sektörün önünün açılması gerektiğinden, internetin herkesin ihtiyacı ve vazgeçilmezi olduğundan söz eden Kemal Bağzıbağlı internetin, çok daha iyi ve üretime kullanır şekilde katma değer katılarak ülkemizde bilişim sektörünü daha iyi bir standarda getirerek herhangi bir izolasyon tanımayan, üzerinden dünyaya her türlü bilişim ihracatını yağabileceğimiz bir sektör olduğundan bahsetti. Sadece Lifecell'in değil tüm sektörün önünün açılmasını bir kez daha yineleyen Bağzıbağlı kısa sürede sektör için neler yaptıkların söz etti. Bağzıbağlı sözlerine şöyle devam etti. "Öncelikle toptan ve metro internet satışını Telekomünikasyon Dairesi olarak devlet üzerinden tek bir toptancıdan yapıyoruz, bir devlet tekelinden bahsediyoruz. Burada yıllardır yapılmayan bir fiyat güncellemesi vardı. 2009 yılından beri toptan internet fiyatları güncellenmemiş. Her hafta toplanan Bakanlar Kurulu ile değiştirilebilecek toptan internet fiyatları biz göreve gelince değişti. Bu indirimle ülke kullanımı yukarıya taşıdık. Bu kullanım arttıkça biz toptan internet fiyatlarını bir kez daha indireceğiz sözünü veriyoruz. Bir diğer önemli nokta hız, süreklilik ve 7/24 hizmet. Şu an devlet olarak 7/24 hizmeti sunamıyoruz ama Türkiye'de kamu özel işbirlikleriyle sağlandığını görüyoruz. Biz bu işbirliklerinden de çekinmiyoruz. Altyapı yeterli olmazsa 4G, 5G teknolojisine yetişemeyiz diyebilirim.

Biz altyapıyı da yeterli duruma getirmek için 2 önemli proje üzerinde çalışıyoruz. Biri ihaleye çıkmıştır, diğeri de çıkmak üzeredir. Bu projeler 12 milyon TL bedele sahip projelerdir. Sektör önünü görmek için her zaman 'zaman' ister. Önümüzdeki 3 ay içerisinde çok iyi atılımlar yapıp kuracağımız altyapıyla, bu altyapının üzerine siz değerli yatırımcıların kuracağı üstyapıyı çok daha iyi duruma getireceklerine inanıyoruz. Ülkemizde olmazsa olmaz fiber çok önemli bir kaynak. Bu teknoloji için fiber olmazsa olmazımız. Bugün bakıyoruz su işlerinin 600-700 km'lik hattı var ve oraya fiber döşenmesi gerekiyor. Bu da bizim vizyonumuz içerisinde. Kıbtek'in scada orta ve yüksek gerilim hatları üzerinden Kıbtek elektrik ve telekomünikasyon yani fiber hattı geçiyor. Bunun da bizim toplam yapımıza kazandırılması gerek. Bu da çok kısa sürede kazandırılıyor. Bugün altyapımızda olan fiber altyapısının çok daha iyi durumlara gelmesi gerekiyor ki bahsettiğimiz iyileşmeler olsun. Bahsettiğimiz bu yatırımlarla, transmisyon ve omurga yatırımlarıyla çok kısa sürede sektörün önünü tamamen açacağımızı düşünüyoruz. Telekomünikasyon Dairesi'nin yapısının değişmesi, çok daha iyi hizmet verebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle kamunun düzenleyici ve denetleyiciliği olmazsa olmazdır. Bundan vazgeçmeden ama özel sektörün kamu özel işbirliğinin her zaman önünü açarak çok daha iyi bir bilişim sektörü yaratmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizler sizin önünüzü açacağız."

Son olarak Lifecell'in önemli bir yatırım olduğundan bahseden Bağzıbağlı bu yatırımının ülkeye hayırlı olmasını diledi. Çok daha gelişmiş yatırımlarla, daha da gelişmiş ülke ve ekonomitemenni ederek sözlerini tamamladı.

Atilla Koç: "Önümüzü açın daha birçok hizmet yapalım"

Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç yaptığı konuşmada bürokratlara, politikacılara sektör için önümüzü açın çağrısında bulundu. Atilla Koç "Biz bütün varlığımızla Turkcell olarak yalnız Kıbrıs'lıları değil ülkedeki herkese 100 bin öğrencili Kıbrıs Üniversitelerine de hizmet için buradayız çok şey istemiyoruz. Sadece önümüzü açın, daha çok şey yapalım" dedi. Atilla Koç birçok hizmet yaptıklarından ve yapmak istediklerinden bahsederek bunları aşkla şevkle yaparken bürokratların ve politikacılara "önümüzü açın" talebini yenileyerek Kıbrıs halkına da bunun için yardımcı olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Harun Maden: "Lifecell Digital ile hizmet kalitesi yükselecek"

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü ve Lifecell Digital LTD. Direktörü Harun Maden lansman gecesinde gerçekleştirdiği sunumuyla Lifecell Digital'ı tanıttı. Sunumunda Lifecell Digital ile bu sektördeki çıtayı yükselterek tüm Kuzey Kıbrıs genelinde kaliteli internet, kesintisiz hız, 7/24 çağrı merkezi ile üstün müşteri hizmeti, ödeme kolaylığı ve çeşitliliği ile yeni paketlerle hız seçeneklerini kullanıcılarına sunmayı hedeflediklerini söyledi. Harun Maden, KKTC'nin tümünde güçlü kapsama sağlayarak her eve kesintisiz hız ile her bütçeye uygun ve avantajlı kampanya seçenekleri sunacak Lifecell Digital'ın, Turkcell'lilere de aylık ödeme kolaylığı sağlayacağını aktardı. Harun Maden, birinci hedeflerinin kalite, müşteri memnuniyeti ve güvenilirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunmak olduğunu söyledi. Çıktıkları bu yeni yolda da aynı vizyon ve hedefle yürüyeceklerini vurgulayan Maden, "Lifecell Digital ile sabit internet sektöründe de hizmet kalitesi yükselecek, oyunun kuralları değişecek. Amacımız fark yaratmak ve bu sektördeki en iyi hizmeti sunmaktır" diyerek artık herkesin hem evde hem de cepte internetsiz kalamadığını, GSM ve sabit internette bütünleşik hizmet almak istediğini de vurguladı.Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, Lifecell Digital LTD'i kurarlarken internete olan yoğun talebi ve dünyadaki dijitalleşmeyi de göz önünde bulundurduklarını söyledi. Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak adamızda 19 yıldır hizmet veren bir GSM operatörü olduklarını belirten Maden, ülkemize sürekli yatırım yaptıklarını, sürekli kendilerini yenilediklerini ve en iyi hizmet için çalıştıklarını söyledi. Maden, dijital bir operatör olarak müşterilerine birçok yenilik sunduklarını vurguladı.

Emre Erosal: "Lifecell Digital'ı zirveye taşıyacağız"

Lifecell Digital Genel Müdürü Emre Erosal da yaklaşık 1 yıl önce görüşmelere ve çalışmalara başladıklarından bahsederek bu süreyi serüven diye nitelendirdi. Çok ciddi ve yoğun çalışmalarla eforlar harcandığından bahseden Erosal, yıllardır bu sektörün içerisinde olan birisi olarak bu performansı herhangi bir şirketle yapmanınmümkün olmadığını söyledi. Erosal "Çok ciddi yatırımlar yapıldı ve çok ciddi emekler harcandı. Uçtan uca birçok kişi bu konuya emek verdi. Biz tüm bu çalışmalarla bu sektör içerisinde interneti uçuruyor olacağız" diyerek, sözlerini "Lifecell Digital LTD'i bu sektörde kopyalanır duruma getirip zirveye taşıyacağız" şeklinde tamamladı.

Ev internetindeherkese Lifecell Digital'dan fırsatlar

Lifecell Digital'ın lansman gecesinde lansmana özel peşin ödemeli paketlerinde %25'e varan indirimler sunulduğundan bahsedilirken 5, 10 ve 20 Mbps (Megabit) kesintisiz hızlarından birinin 3, 6 ve 12 aylık paket süreleriyle birlikte seçilebileceği aktarıldı.

Ev internetinde 5, 10 ve 20 Mbps (Megabit) hızlarda sunulacak tekliflerle birlikte Lifecell Digital'ın belli bir kotaya ulaşılınca hızı azaltan bir çalışma yapısının olmayacağı da vurgulandı. Toplantıda ayrıca Lifecell Digital'ın dedike hız ihtiyacı olan işletmelere de özel sunulan paketleri olduğu verilen bilgiler arasında.

Lifecell Digital'ınlansman gecesindeKuzey Kıbrıs Turkcell'lilere de fırsatlar sunulduğundan bahsedildi. Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat kullanan müşterilerinin ceplerinden peşin bir tutar çıkmadan ev interneti almalarına olanak sağlayan bu paketlerin de müşterilerin faturalarına yansıyacak şekilde 12 ay taahhütle %50'ye varan indirimlerle sunulacağından bahsedildi.

Lifecell Digital'ı ev veya işyerlerine kurdurmak isteyenler başvurularını; satış noktalarını ziyaret ederek, www.Lifecelldigital.com web sayfasından ulaşarak veya 0533 878 0535 Lifecell Digital çağrı merkezini arayarak hemen gerçekleştirebilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.