EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Engelsiz Işıklar Ritim grubu, "Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali"nde KKTC'yi temsil etti

Engelsiz Işıklar Ritim grubu, "Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali"nde KKTC’yi temsil etti

Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Engelli Merkezi'ne devam eden özel gereksinimli gençler, Mersin'de düzenlenen Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali'ne katıldı.

Yayın Tarihi: 12/10/18 09:57
okuma süresi: 2 dak.
Engelsiz Işıklar Ritim grubu, "Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali"nde KKTC’yi temsil etti
A- A A+
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali"; 11 Ekim Perşembe günü ' başladı. Festival 14 Ekim Pazar günü sona erecek.

Tüm dünyadan engelli sanatçıları bir araya getirerek farkındalık yaratma amaçlı hayata geçirilen, Mersin Valiliği himayesinde Büyükşehir Belediyesi ve Mersin'i Kalkındırma ve Dayanışma Derneğinin işbirliğiyle organize edilen festivale, 19 farklı ülkeden; engelleri azim, umut ve başarı ile aşmış müzik dans fotoğraf resim gibi sanat dallarından toplam 100 katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden festival için davet alan Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı Güneşköy 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi Engelsiz Işıklar Ritim grubu da festivale katılarak konser verdi.

6 özel gereksinimli genç ve 2 eğitmenle ülkemizi Mersin'de temsil eden Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi kafilesi'ne, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt da eşlik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.