EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Gözler, TL'nin döviz karşısındaki değerinde

Gözler, TL'nin döviz karşısındaki değerinde

Brunson ile ilgili açıklanan karar sonrası, ABD Başkanı Trump'tan peş peşe tweetler geldi.

Yayın Tarihi: 12/10/18 17:31
okuma süresi: 2 dak.
Gözler, TL'nin döviz karşısındaki değerinde
A- A A+
Kıbrıs Postası

İzmir'de, terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla hakkında 35 yıl hapis cezası istenen ve ev hapsinde olan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'a, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Hükümle birlikte serbest bırakılan Brunson'ın ev hapsi ve yurt dışı yasağı kaldırıldı.

İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmanın öğleden sonraki bölümünde, mahkeme heyeti, verilen aranın ardından kararını açıkladı. Heyet, Brunson'a TCK'nın 220/7 maddesi gereğince 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verirken, hükümle birlikte sanığın ev hapsi ve yurt dışı yasağını kaldırdı. Brunson ile ilgili açıklanan karar sonrası, ABD Başkanı Trump'tan peş peşe tweetler geldi.

Trump, kararın açıklanmasından yaklaşık 5 dakika sonra "Pastör Brunson için çok uğraştık" gönderisini yayınladı. ABD Başkanı Trump, ilk mesajından 10 dakika sonra ise "Dualarım Pastor Brunson'la birlikte yakında eve güvenle dönmesini umuyoruz!" ifadelerine yer verdiği bir mesaj daha yayınladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.