İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Başçeri: "Adada yaşayan insanlara yönelik yapılan icraatlara desteğimiz tam"

Başçeri: “Adada yaşayan insanlara yönelik yapılan icraatlara desteğimiz tam”

Türkiye Cumhuriyeti'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars'ı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 08/11/18 11:52
okuma süresi: 2 dak.
Başçeri: “Adada yaşayan insanlara yönelik yapılan icraatlara desteğimiz tam”
A- A A+
Başçeri, ziyarette yaptığı konuşmada, yeniden KKTC'de görev yapmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi.

Hem bakanlığı ilgilendiren, hem de hükümetin genelinin adada yaşayan insanlara yönelik yapmakta olduğu icraat konusunda yardımlarının olmasından mutluluk duyacağını dile getiren Başçeri, insan odaklı çalışmalara her zaman katkıda bulunmaya gayret göstereceklerini kaydetti.

Başçeri ayrıca, bakanlıkla yakın işbirliği içerisinde olacaklarını, ortaklaşa hayata geçirilecek birçok proje olduğunu ve bunların hayata geçirilmesinin takipçisi olacaklarını kaydetti.

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars da konuşmasında, Türkiye Cumhuriyeti'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri'yi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi.

"Bizler için Kıbrıs'ı bilen, Kıbrıs'ın hassasiyetleriyle ilgilenen ve bu anlamda Türkiye ile KKTC arasındaki ilişkilerde köprü görevini üstlenebilecek bir kişinin bu görevde olmasından memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullanan Baybars, Başçeri ile birlikte, güzel işbirliği çerçevesinde iyi projeler yapacaklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.