EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de "Mimarlık Paylaşımları" sunum serilerinin ilki gerçekleşti

LAܒde “Mimarlık Paylaşımları” sunum serilerinin ilki gerçekleşti

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından 'Mimarlık Paylaşımları' sunum serilerinin ilki düzenlendi.

Yayın Tarihi: 08/11/18 15:18
okuma süresi: 2 dak.
LAܒde “Mimarlık Paylaşımları” sunum serilerinin ilki gerçekleşti
A- A A+
Sunumlar kapsamında 2017-2018 Bahar Dönemi içerisinde Mimarlık ve İç Mimarlık bölümlerinde tasarım stüdyoları derslerinde tasarlanan en iyi öğrenci projeleri yer aldı.

2018-2019 Güz dönemi içerisinde 6 hafta boyunca seminer serisi olarak devam edecek sunumlar LAÜ Mimarlık ve İç mimarlık bölüm öğrencileri tarafından sunulacak.

"TASARLADIKLARIMIZI, TOPLUMDAKİ MİMARİ KÜLTÜRÜ VE BİLİNCİ ARTIRMAK AMACIYLA PAYLAŞMAK AMACINDAYIZ"

Etkinlik hakkında bilgi veren Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erçim Uluğ, geçtiğimiz yıllar içerisinde LAÜ Mimarlık Bölümü'nde mimarlık eğitim kalitesini tescillemek amacıyla yoğun ve başarılı bir akretitasyon süreci geçirmiş bulunduklarını dile getirdi. Nitelikli mimarlık eğitiminin nitelikli mimari tasarımları beraberinde getirdiğini ifade eden Uluğ,"Bizler bunun bilinci içerisinde, LAÜ Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümleri olarak tasarladıklarımızı ve ürettiklerimizi toplumdaki mimari kültürü ve bilinci artırmak amacıyla paylaşmak amacındayız" dedi.

Düzenlenen seminer serilerinin gelenekselleşerek ileriki yıllar içerisindede devam edeceğini belirten Uluğ,"Adamızda bulunan tüm mimarlık öğrencilerini ve meslektaşlarımızı mimari paylaşımlar için sunumlarımıza bekliyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.