SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Baştaşlar Enduro yarışı yapılıyor

Baştaşlar Enduro yarışı yapılıyor

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu'nun organize ettiği KKTC 2018 Enduro Şampiyonası'nda sezon "Baştaşlar İnşaat Mustafa Kemal Atatürk Anısına Enduro Yarışı" ile devam ediyor.

Yayın Tarihi: 08/11/18 16:49
okuma süresi: 1 dak.
Baştaşlar Enduro yarışı yapılıyor
A- A A+
Sezonun beşinci yarışı 10 Kasım 2018 Cumartesi Karaağaç'ta yapacak.

KKTC 2018 Enduro Şampiyonası'nda sezon, 10 Kasım 2018 Cumartesi günü Karaağaç PineValley arkasında hazırlanan yaklaşık 5 kilometrelik etapta yapılacak yarışla devam ediyor.

Yarışmacılar biri antrenman olmak üzere üç kez etabı geçecekler ve birinci olmak için mücadele edecekler.

Baştaşlar İnşaat'ın sponsorluğunda; Güven Sigorta, Lungo Cafe, Capital Türk ve Capital FM'in katkılarıyla organize edilecek yarış 11.00'de başlayacak.

Kayıt işlemlerinin dün tamamlandığı yarışta Motosiklet ve ATV olmak üzere iki kategoride toplam 7 sınıfta yarışmacılar mücadele edecek.

Takribi 15.00'te son bulacak olan yarışın ödül töreni yarış alanında yapılacak ve dereceye girenlere kupaları takdim edilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.