GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Özyiğit: "Hükümetimiz geleceğe emin adımlarla ilerliyor"

Özyiğit: "Hükümetimiz geleceğe emin adımlarla ilerliyor"

<p>Cemal Özyiğit hükümetle ilgili sıcak mesajlar verdi... </p> <p> </p>

Yayın Tarihi: 21/11/18 22:15
okuma süresi: 2 dak.
Özyiğit: "Hükümetimiz geleceğe emin adımlarla ilerliyor"
A- A A+

TDP Genel Başkanı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit Genç TV'de az önce katıldığı bir programda önemli açıklamalar yaptı...

"Harmancı "hükümet bozulursa TDP yüzünden bozulmaz" dedi... Özersay'a UBP'den baskı yapıldığı iddia ediliyor..." sorusu üzerine Özyiğit özetle şu yanıtı verdi:

"Koalisyon uyumlu gitmektedir. Kıbrıs Konusunda biri diğerini irite edici davranmıyor. Herkesin kendisine göre bir görüşü var. Ama bu ayrılık nedeni değildir. Herkes üslubunu dikkatli koruyor. Bakanlar Kurulu'nda da uyumlu çalışma var. Bazılarının beklentisi var. UBP gibi... Bir kesim de senaryolar yazarak, TDP yüzünden hükümetin bozulacağını iddia ediyor... Hükümet şu anda gayet uyumlu çalışıyor, geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Ekonomik sıkıntıları da el birliği içinde aşacağız"...

Din konusunda Türkiye ile sıkıntı yaşandığı iddialarına karşılık da Özyiğit şöyle konuştu:

"Benim kimse ile bir sıkıntım yok. Din konusunda hassas olduklarını biliyorum. Onlar da benim hassasiyetlerimi biliyor. Kıbrıs Türk Toplumu daha farklı bir toplumdur. Bu toplum varoluş mücadelesi verirken bile Atatürk İlkelerine dört ele sarılmıştır".

Cemal Özyiğit, soru üzerine "Namaza gitme gibi bir durumum yok" dedi...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.