KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Alman turist: "Karpaz'daki çevre kirliliğinin önüne geçilmeli!"

Alman turist: “Karpaz’daki çevre kirliliğinin önüne geçilmeli!”

Gazetemize gelen bir elektronik postada, Alman bir vatandaş Karpaz'da 10 gün geçirdiğinden bahsederken, bölgedeki çevre kirliliğinden yakındı.

Yayın Tarihi: 23/11/18 16:12
okuma süresi: 1 dak.
Alman turist: “Karpaz’daki çevre kirliliğinin önüne geçilmeli!”
A- A A+
Kıbrıs Postası – Alper Uras

Karpaz'ın güzelliklerini övdükten sonra çevre kirliliğinden duyduğu rahatsızlığa da değinen Alman turist, sahilin fena durumda olmadığını fakat sahilin devamındaki bölgenin çöplükten ibaret olduğunu belirtti.

Yolların da fazlasıyla bakımsız olduğunu aktaran turist, "koruma altında" olması gereken kaplumbağaların yumurtlama bölgesinin pet şişelerle ve envai çeşit pislik içinde olmasından yakındı.

"123 İhbar Hattı"nı da aradıklarını fakat kimsenin cevap vermediğini belirten Alman Turist, "bu doğal güzelliğin kaybolmaması için" yetkilileri göreve davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.