MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çifti tek celsede boşandı.

Yayın Tarihi: 26/11/18 18:40
okuma süresi: 2 dak.
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı
A- A A+

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen Ilıcalı ile Subaşı, öğle saatlerinde boşanmak için Silivri Adliyesi'ne geldi.

Hürriyet gazetesinden Ceylan Sever'in aktardığı habere göre, duruşmanın başında gizlilik kararı veren hakim, çifti 9 dakikada boşadı.

Silivri Adliyesi'ne aynı araçta gelen ılıcalı ve Subaşı'nın Silivri Adliyesi'ne girerken neşeli oldukları görüldü.

'SEVEREK EVLENDİK YÜRÜTEMEDİK, SAYGI İLE AYRILDIK' Adliye çıkışı açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Her evlilikte boşanma da var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik, konuştuk, kurtaramadık" dedi.

Ilıcalı, "Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik, olmadı yürütemedik. Hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftinin 5 yaşında bir kız çocukları var.

DEREN TALU: ACUN, ANNEM VE BABAMIN ARKADAŞI

Öte yandan Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu iddia edilen eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, kendisine yönelik haberlere tepki gösterdi.

Instagram hesabından açıklama yapan Talu, "Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra'ya en on 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz" açıklamasında bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.