İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Baybars: "Toplantı basına kapalıydı, herhangi bir kovma durumu yok"

Baybars: “Toplantı basına kapalıydı, herhangi bir kovma durumu yok”

İçişleri Bakanı Baybars, gelen yoğun tepkiler üzerine açıklamada bulundu.

Yayın Tarihi: 30/11/18 13:47
okuma süresi: 2 dak.
Baybars: “Toplantı basına kapalıydı, herhangi bir kovma durumu yok”
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, gelen yoğun tepkiler üzerine, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Yaptığı açıklamada, "kovma" iddialarının doğru olmadığını söyleyerek her zaman basın emekçilerinin yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini vurguladı.

Baybars'ın paylaşımı şu şekilde:

"Dün akşam, Maraş-Der'in davetlisi olarak Maraşlılarla Maraş'ın geleceği ve imar planlarını konuştuk.

Toplantımız, herkesin saygı çerçevesinde fikirlerini söylediği, sorunların masaya yatırıldığı ve olumlu eleştirilerin de yapıldığı çok güzel bir ortamda gerçekleşti. Tüm fikileri alarak Maraş bölgesinin gelişimi için gerekeni yapmaya devam edeceğiz. Maraş-Der'in davetine ve yapılan katkılara çok teşekkür ediyorum.

Öte yandan, basın mensuplarını kovduğuma ilişkin yapılan haberin de doğru olmadığını, toplantıyı düzenleyen Maraş-Der'in ve bizlerin basına herhangi bir davet yapmadığını, toplantının basına kapalı yapılacağını söylediğimizi ve dilerlerse toplantı bitiminde açıklama ve fotoğraf alabileceklerini ifade ettik.

Ülkemizde basın emekçisi olabilmenin ne denli zorluklar içerdiğini bilen biri olarak, basın ve haber alma özgürlüğüne her daim saygı duyduğumu ve sahip çıkacağımı belirtirim. Özgür basına her daim hepimizin ihtiyacı vardır. Fakat dün akşam yaşananların basın özgürlüğü ile ilgisi pek yoktur. Tek yapılan, basına kapalı olan toplantının, basına kapalı olduğunu oraya gelen iki basın mensubuna bildirmek olmuştur. Kamuoyuna saygı ile duyurur bu vesileyle herkesi selamlarım."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.