BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Nami, Vodafone İTÜ Future Lab'ı ziyaret etti

Nami, Vodafone İTÜ Future Lab’ı ziyaret etti

Müşterilerinin ve iş ortaklarının dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonu ile yola çıkan KKTC Telsim, Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami'yi, İTÜ Vodafone Future Lab'da ağırladı. KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper ve İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Bakan Özdil Nami ile İTÜ Maslak Kampüsü'nde yer alan İTÜ Vodafone Future Lab'de bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 04/12/18 17:02
okuma süresi: 2 dak.
Nami, Vodafone İTÜ Future Lab’ı ziyaret etti
A- A A+
Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami'ye İTÜ kampus ziyaretinde "Vodafone IoT Platformu Enerji Çözümleri" ve "Enerji Verimliliği ve Kompanzasyon Yönetimi" konulu iki sunum yapıldı. Enerji verimliliği için geliştirilen çözümler ve uygulanan projelere değinilen sunumlarda, İTÜ Vodafone Future Lab'ın tüm iş süreçlerinde enerji verimliliğini esas alan projeler ürettiğini ve bu sayede kapsamlı bir çevre bilinci yaratılmasını ve kullanılan enerjiden en yüksek faydanın sağlanmasını hedefledikleri iletildi.

KKTC'deki üniversitelerin ülke ekonomisindeki önemine değinen Bakan Nami, teknoloji ve inovasyon konularında üniversitelerden girişimci adımlar beklediğini vurguladı.

ALPER: MÜŞTERİLERİMİZE İNOVATİF ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ

İTÜ Vodafone Future Lab'da, Bakan Özdil Nami'yi ağırlatmaktan çok keyif aldıklarını söyleyen KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper, adanın dijitaleşmesine öncelik eden bir firma olarak, Vodafone'un globaldeki dijital dönüşüm deneyimlerini KKTC'ye de aktardıklarını vurguladı. Dijital dönüşüm konusunda Kuzey Kıbrıs'ta lider bir firma olmak yolunda ilerlediklerini söyleyen Alper, İTÜ Vodafone Future Lab'in, yeni nesil teknolojilerinin canlı olarak tecrübe edilebilecek bir ortam olduğunu, bu deneyimleri Bakan Özdil Nami ile paylaşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Alper, müşterilerinin karşısına, hayatlarını kolaylatıran yenilikçi fikirlerle çıktıklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.