GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Tutuklanan uyuşturucu zanlısı uyuşturucu krizi geçirdi

Tutuklanan uyuşturucu zanlısı uyuşturucu krizi geçirdi

Mağusa'da öğrenci yurdundaki bulunan 1 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan Ürdünlü öğrenci Zaid Hussam Muhammad Alqudah çıkarıldığı mahkemede uyuşturucu krizine girdi.

Yayın Tarihi: 06/12/18 07:45
okuma süresi: 2 dak.
Tutuklanan uyuşturucu zanlısı uyuşturucu krizi geçirdi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da alınan bir bilgi üzerine bir öğrenci yurduna uyuşturucu operasyonu düzenleyen Narkotik ekipleri, kitap arasında muhafaza edilen 1 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirdi.

Söz konusu uyuşturucu maddenin kendisine ait olduğunu kabul eden üniversite öğrencisi Ürdünlü Zaid Hussam Muhammad Alqudah tutuklandı.

Zanlı dün tutukluluk talebi ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılırken, önce mahkeme salonunda titremeye başlayan zanlı daha sonra ayakta bile duracak gücü kalmayınca polis ekiplerinin yardımı ile polis aracına bindirildi.

Mahkeme çıkışında uyuşturucu krizine giren genç, kendisini Mağusa Polis Müdürlüğü hücrelerine götürecek olan polisten uyuşturucu madde içeren antidepresan hap dilendi.

Araca bindirilmek istenirken direnen ve yoksunluk yaşayan genç basın mensuplarına da bağırdı.

KİTAP ARASINDAN UYUŞTURUCU MADDE ÇIKTI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mustafa Kavaz mahkemede verdiği ifadesinde, 4 Aralık 2018 tarihinde Narkotik ekipleri tarafından edinilen bir bilgide zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi.

Söz konusu öğrenci yurdunun 308 numaralı odasında yapılan aramada komodin çekmecesinde bulunan kitap içinde kağıda sarılı 1 gr sentetic cannabinoid türü uyuşturucu maddenin bulunduğunu ifade eden Kavaz, zanlının tutuklandığını söyledi.

Zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyleyen Kavaz, soruşturmanın yeni başladığını mahkemeye aktarıp zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme Zaid Hussam Muhammad Alqudah'ın soruşturmanın selameti açısından 2 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.