TATLISU
okuma süresi: 1 dak.

Orçan: "Zamanında aldığımız tedbirler Tatlısu'da felaketin yaşanmasını önledi"

Orçan: “Zamanında aldığımız tedbirler Tatlısu’da felaketin yaşanmasını önledi”

Ülke genelinde etkili olan yağışlar ve çoğu bölgede yaşanan sel felaketi Tatlısu bölgesini etkilemedi.

Yayın Tarihi: 06/12/18 12:32
okuma süresi: 1 dak.
Orçan: “Zamanında aldığımız tedbirler Tatlısu’da felaketin yaşanmasını önledi”
A- A A+

Girne Postası

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan Girne Postası'na yaptığı açıklamada, zamanında almış oldukları tedbirler sayesinde Tatlısu bölgesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi.

Orçan şu sözleri kaydetti: "Herhangi bir su taşkını veya zarar ziyan yaşanmadı. Yağmur suyu drenaj kanallarının açık olması, düzenli olması, dere yataklarının temiz olması, dere yataklarının üzerinde herhangi bir yapılaşmanın olmaması Tatlısu'da felaketlerin yaşanmasını önledi."

Her belediyenin kendine göre bir hesabı olduğunu belirten Orçan, "Diğer bölgelerde yaşanan olaylara çok üzüldük. Belki bizim bölgemize düşen yağışlar daha az da olabilir. Neticede bu bir felaket. Beklentilerin çok üzerinde olan bir yağışla karşılandı. Çok kısa süre içinde bölgelere fazla hasar verdi. Bazen aldığınız tedbirler ne kadar fazla olsa da önlemeyebiliyor" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.