İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bazı şirketler, felaket mağduru vatandaşlara yardım eli uzattı

Bazı şirketler, felaket mağduru vatandaşlara yardım eli uzattı

Ülkede yaşanan olağanüstü koşullardan ötürü zor duruma düşen vatandaşlar için, Mado; mutfağını ve ADF Mobilya da atölyesini ücretsiz kullanıma açarken, KKTCELL de operatör kullanıcılarına 24 saat boyunca her yöne kullanabilecekleri 100 dakika hediye etti.

Yayın Tarihi: 06/12/18 16:20
okuma süresi: 2 dak.
Bazı şirketler, felaket mağduru vatandaşlara yardım eli uzattı
A- A A+
Kıbrıs Postası

Ülke genelinde yaşanan olağanüstü durumdan etkilenen insanların yardımına koşan bazı şirketler, vatandaşa yardım eli uzattı.

MADO, evini, mutfağını su basan herkesi bayilerine misafir etmeye davet ederken, ADF Mobilya ise sel felaketinde evleri zarar gören vatandaşların mobilyalarını ücretsiz tamir edeceklerini açıkladı.

KKTCELL de olağanüstü koşullardan ötürü vatandaşın doğabilecek iletişim ihtiyaçlarını karşılamak adına, kullanıcılarına 24 saat boyunca her yöne kullanabilecekleri 100 dakika gönderdi. Şirketlerden yapılan açıklamalar şöyle:

MADO: "İçimiz yanıyor. Evini, mutfağını su basan herkesi Mado'da misafir etmeye açığız. Gelin elimizden geldiği kadar yaraları birlikte saralım."

ADF MOBİLYA: DOSTLUKLAR ZOR GÜNLER İÇİNDİR...

Ülkemizde yaşanan sel felaketinde evleri zarar gören vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla mobilyalarını ücretsiz tamir ediyoruz...

ADF Mobilya Yönetimi

KKTCELL: "Ülkemizde yaşanan olağanüstü koşullarda doğabilecek iletişim ihtiyaçlarınız için 24 saat süresince yurtiçi her yöne geçerli 100 dakika hattınıza tanımlanmıştır. BIP üzerinden de internet kotanızı kullanmadan iletişime geçebilirsiniz. Ülkemize geçmiş olsun."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.