İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

YDP: "Doğanın intikamı acı oldu"

YDP: “Doğanın intikamı acı oldu”

Yeniden Doğuş Partisi, bugün yaşanan felaketle ilgili basın bildirisi yayınladı.

Yayın Tarihi: 06/12/18 16:43
okuma süresi: 1 dak.
YDP: “Doğanın intikamı acı oldu”
A- A A+
YDP'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Birkaç gündür yağmaya devam eden yağmur, doğanın bizden intikamına dönüşmüştür. 1974 ten bu yana dere yataklarını kapatacak kadar vahşi bir imarlaşma çalışmalarımız yüzünden tabiat kuralları hiçe sayılmış, çevre ve doğa katledilmiştir.

Ne yazık ki yaşadığımız bu tabiat felaketi yüzünden 4 gencimiz hayatını kaybetmiş, yüzlerce ev ve işyeri sular altında kalmış milyonlarca liralık maddi hasar meydana gelmiştir.

Şüphesiz gün geçmişi sorgulamak, suçlu aramak ve suçluları yargılama günü değildir. Çünkü felaket devam ediyor. Bu durumda tam bir seferberlik ilan ederek zararı en aza indirgemektir.

Bu felaket dolayısı ile hayatını kaybeden gençlerimizin yakınlarına başsağlığı, Hükümete ve afet ile mücadele eden kurum kuruluşlarımıza hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyoruz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.