GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Dizdarlı'dan yanlış teşhis ile ilgili yeni açıklama

Dizdarlı'dan yanlış teşhis ile ilgili yeni açıklama

Doktor Dizdarlı'nın paylaşımı #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 08/12/18 09:40
okuma süresi: 2 dak.
Dizdarlı'dan yanlış teşhis ile ilgili yeni açıklama
A- A A+

Sel sonrası Ciklos'ta meydana gelen kazanın ardından, kayıp kızı arama çalışmaları devam ederken, hayatını kaybedenlerin yanlış açıklanmasının yankıları da sürüyor...

Polis ve Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nden yanlış teşhisle ilgili açıklama yapılmıştı...

Başhekim Bülent Dizdarlı, sosyal medyada eleştirilere karşı dikkat çeken bir yanıt verdi...

Sosyolog Hakan Gündüz'ün "Ölen vatandaşının kimlik tespitini yapamayan DÜZEN!!! En kallavi küfürlerimi lütfen kabul et" sözleri üzerine Dizdarlı şu yanıtı verdi:

Hakan bey. O gün o anda orada olmanızı isterdim. Yüzlerce kişi kapıları kırmak üzereydi. Hepsi morg önünde haklı bir çılgınlık içindeydi. Öte yandan dere her an taşa bilirdi kapıların kapanmasi ve kum torbalarının hemen yerleştirilmesi gerekiyordu. Ailelerin yaptığı baskı sonucu Polis nezaretinde aile bireyi içeri alındı ve hızlı tanımlama yapıldı.. Netice olarak o arbade içinde yakınları tarafından yapılan tanımlama açıklandı. Ha aciklaasaydi diyorsanız haklı olabilirsiniz ama aile sabirsizdi. Ya personeli ezip geçecek yada goreceklerdi. bu arada medya da polisi sıkıştırıyordu. Hastanede alarm vardı . Bir yanda sel bir yanda öfkeli insan kalabalığı. Gerçekten mahşeri bir gündü. Deniz Birinci ye gerçekçi yaklaşımından dolayı teşekkür ederim.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.