ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Başbakanlık: "Gaye Soyutok olduğuna inanılan bir cesede ulaşıldı"

Başbakanlık: "Gaye Soyutok olduğuna inanılan bir cesede ulaşıldı"

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi, Gaye Soyutok olduğuna inanılan cansız bir bedene ulaşıldığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 08/12/18 18:57
okuma süresi: 1 dak.
Başbakanlık: "Gaye Soyutok olduğuna inanılan bir cesede ulaşıldı"
A- A A+
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yoğun yağış sonrası meydana gelen kaza sonrasında kayıp olan Gaye Soyutok'un arama çalışmaları geçtiğimiz perşembe gününden itibaren devam etmekteydi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi koordinasyonunda oluşturulan ekiplerin yoğun olarak sürdürdüğü arama çalışmaları sonrasında bugün saat 16.45 sıralarında selle taşınan toprağın yaklaşık 1 buçuk metre altında Gaye Soyutok'a ait olduğuna inanılan cesede ulaşıldı.

cesedin ilk kimlik teşhisi detaylı muayene ve aile tespiti sonrasında kesinliğe kavuşacak.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi Başkanı Hasan Alicik yaslı ailelere ve tüm topluma bir kez daha başsağlığı dilerken, hayatını kaybeden gençlere tanrıdan rahmet diledi."
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.