ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gülce'nin kurşunlama ile bağlantısı bulunamadı, serbest bırakıldı

Gülce’nin kurşunlama ile bağlantısı bulunamadı, serbest bırakıldı

Girne'de Kahve Deryası'nın sahibi Murat Palabıyık'ın evini ve aracını kurşunladığı gerekçesi ile tutuklu bulunan Gülce'nin suçsuz olduğu anlaşıldı.

Yayın Tarihi: 15/12/18 09:34
okuma süresi: 2 dak.
Gülce’nin kurşunlama ile bağlantısı bulunamadı, serbest bırakıldı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Girne'de Kahve Deryası isimli kafenin sahibi Murat Palabıyık'ın bir hafta içinde evi ve arabasının kurşunlanması ile ilgili polis ekipleri tarafından tutuklanan Türkistan Gülce, suçla bir bağlantısı bulunmayınca serbest bırakıldı.

Gülce önceki gün Girne Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılarak hakkında 1 gün tutukluluk süresi temin edilmesinin ardından gün içinde serbest bırakıldı.

Hakkında suça bağlayıcı yeterli delil bulunmaması nedeni ile serbest bırakılan Türkistan Gülce dün yeniden mahkemeye çıkarılmadan hakkında hiçbir dava getirilmeden özgürlüğüne kavuştu.

POLİSİN KURŞUNLAMA OLAYI İLE İLGİLİ SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR

Gülce 1 Aralık 2018 tarihinde saat 02.00 sıralarında Girne'de Zafer Caddesi üzerinde Murat Palabıyık'a ait MU 149 plakalı BMW Jeep araca iki el ateş edilmesi ve yine Palabıyık'n 9 Aralık tarihinde ise bu kez evinin kurşun yağmuruna tutulması olayı ile ilgili tutuklu bulunuyordu.

Gülce'nin serbest kalmasının ardından polis, Palabıyık'ın aracına 2 el, evine ise 4 el ateş açılması olayı ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.