ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisten 7 ay kaçtı, ülkeden kaçamadan yakalandı

Polisten 7 ay kaçtı, ülkeden kaçamadan yakalandı

Mağusa'da 3 kişiyi ülkeye getirmek için adların sahte teminat mektubu düzenleyip bin 250 Euro temin etmekle suçlanan zanlı Mostafa Kamal 7 ay sonra ülkeden çıkış yapmak isterken tutuklandı.

Yayın Tarihi: 16/12/18 09:20
okuma süresi: 2 dak.
Polisten 7 ay kaçtı, ülkeden kaçamadan yakalandı
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Bangladeş uyruklu Mostafa Kamal isimli şahıs "Sahte evrak düzenlemek" suçundan aranırken ülkeden çıkış yapmak istediği sırada tespit edilip tutuklandı. Zanlı dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılarak soruşturma amaçlı hakkında 3 gün tutukluluk süresi temin edildi. Polis mahkemede verdiği ifadesinde zanlı Mostafa Kamal'ın hazırladığı sahte teminat mektupları ile bin 250 Euro parayı sahtekarlıkla temin ettiğini ve zanlının 7 aydan bu yana aranan şahıs ilan edilerek arandığını açıkladı.

3 kişiyi KKTC'ye getirtmek için sahte teminat mektubu hazırladı

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Şükrü Hafız mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Mostafa Kamal'ın 2018 yılı içerisinde 3 kişiyi KKTC'ye getirmek için teminat mektubu düzenleyip konu şahıslardan bin 250 Euro para temin ettiğini açıkladı. Olayın polisin bilgisine 18 Mayıs 2018 tarihinde getirildiğini ve zanlının o tarihten itibaren aranan şahıs ilan edilip arandığını ifade eden Hafız, zanlın önceki akşam Ercan Havaalanı'ndan çıkış yapmak isterken tespit edilip tutuklandığını açıkladı. Zanlının Güzelyurt'ta ikamet ettiğinin öğrenildiğini söyleyen Hafız, zanlının evinde aram yapılacağını belirterek, zanlıya ait cep telefonunda ise onlarca teminat mektubunun bulunduğunu ve telefonun incelenmesi gerektiğini beyan etti. Polis memuru Hafız, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.