KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Polis, Dipkarpaz'da yola inen eşekler konusunda uyarıda bulundu

Polis, Dipkarpaz’da yola inen eşekler konusunda uyarıda bulundu

Günlerdir Dipkarpaz bölgesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle çamur altında kalan tarlalardan kaçan eşekler yola çıkmaya başladı…

Yayın Tarihi: 20/12/18 10:11
okuma süresi: 1 dak.
Polis, Dipkarpaz’da yola inen eşekler konusunda uyarıda bulundu
A- A A+
Yoğun yağışların da etkisiyle çamura dönen tarlaları terk eden yaban eşekleri yollara çıkmaya başladı. Eşeklerin yollarda bulunması nedeniyle Polis Genel Müdürlüğü'nden uyarı geldi.

Polis Genel Müdürlüğü, yollarda istenmeyen kazaların gerçekleşmemesi için sürücüleri uyardı.

Polis Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuru şu şekilde:

"Son günlerde Dipkarpaz Bölgesinde etkili olan yağışlar nedeniyle tarlalar su altında kalıp çamur olduğundan dolayı, bölgedeki yaşamını sürdüren yaban eşekleri yol kenarlarına inmekte ve sürücüler için özellikle geceleri tehlike arz etmektedirler. Bunun sonucu olarak da istenmeyen üzücü kazaların meydana gelmektedir.

Yeni Erenköy- Dipkarpaz – Zafer Burnu güzergâhı ile Kaleburnu –Dipkarpaz arasında kalan yolları kullanan sürücülerin, eşeklerin yola inme ihtimalini göz önünde bulundurarak yavaş ve dikkatli seyretmeleri önemle rica olunur."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.