GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt Kaymakamlığı: "Mevlevi Atış Alanı'nda yeri tespit edilemeyen 5 aydınlatma mühimmatı var"

Güzelyurt Kaymakamlığı: "Mevlevi Atış Alanı’nda yeri tespit edilemeyen 5 aydınlatma mühimmatı var"

Güzelyurt Kaymakamı Savaş Orakçıoğlu, 26-29 Kasım tarihlerinde Mevlevi Ağır Silah ve Tanksavar Atış Alanı'nda icra edilen havan atışlarından kalma, bölgede yeri tespit edilemeyen 5 adet aydınlatma mühimmatı olduğunu duyurdu.

Yayın Tarihi: 20/12/18 13:44
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt Kaymakamlığı: "Mevlevi Atış Alanı’nda yeri tespit edilemeyen 5 aydınlatma mühimmatı var"
A- A A+
Orakçıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, atış alanı civarındaki okullarda, bulunulacak patlayıcı mühimmatta dokunulmaması ve en yakın mülki amirliğe haber verilmesi konusunda öğrencilerin bilgilendirilmesinin sağlanması konusunda uyarıda bulundu.

Açıklamada, cami ve kahveler gibi halkın toplu bulunduğu yerlerde, vatandaşların bu konularda ilgililerce uyarılması, bütün aramalara rağmen arazide patlamamış mühimmat kalmış ise mülki amirliklerce bölgedeki halka 15 gün aralıkla ayda iki defa olmak üzere konuya ilişkin tebligatın tekrarlanması istendi.

Orakçıoğlu açıklamasında, vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit eden bu mühimmatın imha edilebilmesi için, görüldüğünde ya da bulunduğunda yerinin en kısa zamanda 14. Mknz. Piyade Albay Komutanlığı'na bildirilerek, konunun bölge halkına da duyurulacağını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.