ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sahte Fransız sınır kapısında yakalandı

Sahte Fransız sınır kapısında yakalandı

Sahte Fransız pasaportunu Beyarmudu Sınır Kapısı'nda tedavüle süren Ürdün uyruklu Mahmut Elsayed tutuklandı.

Yayın Tarihi: 21/12/18 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Sahte Fransız sınır kapısında yakalandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Beyarmudu Kara Giriş Kapısı'ndan sahte Fransız pasaportu ile Güney'e geçmeye teşebbüs eden Ürdünlü Mahmut Elsayed tutuklandı. 17 Aralık tarihinde Ercan'dan ülkeye gelen zanlı Elsayed'in 18 Aralık tarihinde ise sahte psaport ile Güney'e geçiş yapmaya çalıştığı tespit edildi. Zanlı dün tutukluluk talebi ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. "Evrak sahteleme", "Sahte evrakı tedavüle sürme" ve "Suç işlemeye teşebbüs" suçlamaları ile hakkında soruşturma yürütülen zanlı soruşturma maksatları bakımından 1 gün poliste tutuklu kalacak.

SUÇUNU KABUL ETTİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Yılmaz Güney mahkemede verdiği ifadesinde, 18 Aralık 2018 tarihinde saat 22:20 sıralarında zanlı Mahmut Elsayed'in Güney'e geçmek için Beyarmudu Sınır Kapısı'na gidip daha önceden sahtelediği Fransız pasaportunu görevli memura vermek sureti ile tedavüle sürdüğünü açıkladı. Zanlının 19 Aralık tarihinde tespit edilip tutuklandığını belirten Güney, gönüllü ifade ederek işlediği suçu itiraf ettiğini ancak suç ortağı olup olmadığı ile ilgili hiçbir bilgi vermediğini kaydetti. Zanlının 17 Aralık tarihinde Ercan Havaalanı'ndan Ürdün pasaportu ile giriş yaptığının tespit edildiğini belirten polis memuru Güney, soruşturmanın yeni başladığını bu nedenle zanlının 1 gün tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.