MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Adriana Lima sessizliğini bozdu: "Yeter artık!"

Adriana Lima sessizliğini bozdu: "Yeter artık!"

Türk yazar Metin Hara ile ayrıldığı iddiası ortaya atılan Brezilyalı model Adriana Lima, sosyal medyada dört gündür süren sessizliğini bozdu.

Yayın Tarihi: 23/12/18 09:18
okuma süresi: 1 dak.
Adriana Lima sessizliğini bozdu: "Yeter artık!"
A- A A+
Bir yılı aşkın süredir Metin Hara'yla birlikte olan Adriana Lima, Hara'yı geçen hafta Instagram hesabında takipten çıkarmış, ikinci bir hamle olarak da birlikte çekilmiş olan fotoğrafları hesabından kaldırmıştı.

Olayın ardından Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılan 37 yaşındaki model, suskunluğunu İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla bozdu.

Türk medyasında çıkan haberlere sert tepki gösteren Lima, "Hiç tanışmadığım insanlarla flört ettiğimi iddia eden Türk medyası; lütfen hakkımda yalan haber yapmayı bırakın! Yeter artık!" açıklamasıyla iddiaları yalanladı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.