KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Oyuncu Dominic West: "Yeni James Bond'u trans bir birey canlandırmalı"

Oyuncu Dominic West: "Yeni James Bond'u trans bir birey canlandırmalı"

'The Affair' dizisinin başrol oyuncusu Dominic West, James Bond serisinin yeni filminde Bond rolünü trans bir bireyin canlandırması gerektiğini dile getirdi. West'in önerisine özellikle serinin hayranları tarafından tepki gösterilirken, sosyal medyada konu hakkında birçok yorum yapıldı.

Yayın Tarihi: 25/12/18 18:30
okuma süresi: 2 dak.
Oyuncu Dominic West: "Yeni James Bond'u trans bir birey canlandırmalı"
A- A A+

"The Affair" dizisinin başrol oyuncusu Dominic West, James Bond serisinin yeni filminde Bond rolünün bir transa verilmesi gerektiğini söyledi.

Daniel Craig'ın son kez olarak Bond'u canlandıracağı ve ünlü İngiliz yönetmen Danny Boyle'un senaryoda klişeleşmiş 'kötü Rus karakter' olması yönündeki ısrarlara dayanamayarak filmin yönetmeliğini bırakması sonrası vizyon tarihi ertelenen son James Bond filminden sonra seride Bond'u kimin canlandıracağı merak konusu olmaya devam ediyor. Konu hakkında son açıklama ise ünlü oyuncu Dominic West'ten geldi.

'İNGİLİZ ORDUSUNDA ÇOK FAZLA TRANS VAR'

Sunday Times'a konuşan West, trans birey Graf ile ilgili, "O Bond olabilecek güzel bir kız. Gerçekten harika bir fikir. Trans bir Bond seçmeliler çünkü orduda çok fazla trans birey var" yorumunda bulundu.

?'WEST'İN BENİ ÖNERMESİNDEN ÖTÜRÜ GURULANDIM ANCAK OYUNCU OLMAK GİBİ BİR PLANIM YOK'

West'in yorumlarından ötürü gurulandığı belirten Hannah Graf, "Dominic bu rol için beni önerdiği için çok gururlandım. Ama yakın zamanda oyuncu olmayı düşünmüyorum. Tabii Bond'u bir transın oynanaması için hiçbir neden olamaz. Pek çok erkeği kahraman rollerinde oynarken, kadınları da ikincil konumda gördük" şeklinde konuştu.

İngiliz oyuncu ve yönetmen West'in önerisi sosyal medyada, özellikle James Bond serisinin tutkunları tarafından oldukça sert tepkilerle karşılandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.