KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ müzik öğretmenliği bölümünden anlamlı konser

GAÜ müzik öğretmenliği bölümünden anlamlı konser

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Yararına Yeni Yıl Konseri Gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 29/12/18 15:14
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ müzik öğretmenliği bölümünden anlamlı konser
A- A A+

Konu ile ilgili açıklama yapan GAÜ Müzik Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Ahmet Sönmezler, "Müzik Öğretmenliği Bölümü olarak Lösemili Çocuklar Vakfı yararına böyle bir etkinlik düzenlemekten dolayı çok mutluyuz. Bölümümüz olarak minik kalplerimizi asla yalnız bırakmayarak her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Yeni Yıl Konserinde, GAÜ Müzik Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sönmezler ve tüm Müzik Öğretmenliği Bölümü öğretim görevlileri, Dr. Deniz Sever, Dr. Erman Türkili, Öğr. Gör. Lale Langal,, Öğr. Gör. Tuncay Langal,, Öğr. Gör. Ayşe Güler Akın ve Öğr. Gör. Işıl Akgüç sahne aldı. Konserde Klasik Batı Müziğinin seçkin eserlerinin yansıra Azeri, Kıbrıs ve Türk Halk Türkülerinden oluşan geniş bir repertuvara yer verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.