SPOR
okuma süresi: 2 dak.

CIU Arena, Liseler Arası Gençler Hentbol Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı

CIU Arena, Liseler Arası Gençler Hentbol Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) CIU Arena Spor Kompleksi, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından düzenlenen LiselerArası Gençler Hentbol Turnuvası'na ev sahipliği yaptı.

Yayın Tarihi: 01/01/19 17:40
okuma süresi: 2 dak.
CIU Arena, Liseler Arası Gençler Hentbol Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı
A- A A+
CIU Arena'da gerçekleştirilen final maçında, hentbol genç kızlar kategorisinde Lefkoşa Türk Lisesi (LTL) şampiyon olurken, hentbol genç erkeklerde de Anafartalar Lisesi şampiyonluğu elinden bırakmadı.

Genç Kızlar Hentbol final maçında Lefkoşa Türk Lisesi, Anafartalar Lisesi'ni 25-23 mağlup ederek, kupanın sahibi oldu. Anafartalar Lisesi ve Halasultan İlahiyat Kolejiarasında oynanan maçta ise genç erkekler kategorisinde 36-25 fark ile Anafartalar Lisesi şampiyon oldu.

Turnuva'nın organizatörlüğünü yapan Tolga Kınacı, UKÜ Spor Kompleksi'nin hentbol branşı açısından elverişli bir tesis olduğunubelirterek, bu nedenle yarı final ve final maçlarının CIU Arena'nın ev sahipliğinde yapılmasını tercih ettiklerini kaydetti.

UKÜ Spor Kompleksi CIU Arena Spor Koordinatörü Tarkan Kayaş, bu tür organizasyonlara ev sahipliğiyapılmaya devam edileceğini kaydederek, genç sporcuların elverişli sahada büyüleyici bir atmosferde mücadelelerini gerçekleştirdiğini dile getirdi.

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, turnuva sonunda şampiyonları kutlayarak, madalya ve kupa ödüllerinitakdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.