SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Gomis'ten Galatasaray'a yeşil ışık: "Bir gün geri dönmek isterim"

Gomis'ten Galatasaray'a yeşil ışık: "Bir gün geri dönmek isterim"

Galatasaray'ın, yaz transfer döneminde yıllık maaşında indirime gitmemesi sonrası yolların ayırdığı Bafetimbi Gomis, "Al Hilal ile sözleşmem sona erdiğinde umarım kısa bir süre için de olsa Galatasaray'a dönerek bu hikayeyi iyi bir şekilde noktalarım" dedi.

Yayın Tarihi: 02/01/19 07:42
okuma süresi: 2 dak.
Gomis'ten Galatasaray'a yeşil ışık: "Bir gün geri dönmek isterim"
A- A A+
Geçtiğimiz yaz Galatasaray ile yollarını ayırarak Al Hilal'e transfer olan Bafetimbi Gomis, Fransız basınına verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

L'Equipe'e verdiği röportajda Sarı-kırmızılı takımdan ayrılık sürecini anlatan golcü oyuncu, "Türkiye'de para nedeniyle yaşanan sorunun nedeni Türk Lirası'nda yaşanan problemdi. Galatasaray yönetimi transfer için benimle temasa geçti. Bir karar vermemiz gerekiyordu. Benim ilk tercihim takımda kalmaktı. Kulübü, İstanbul'u çok seviyordum. 33 yaşımda bütün rekorlarımı da kırmıştım. Galatasaray'da kalıcı olmak istiyordum ama yönetim sözleşmeyi uzatmama kararı aldı. Hayatta böyle şeyler olabiliyor" dedi.

"BAŞKA HİÇBİR YERDE BU KADAR SEVİLMEDİM"

Bir gün Galatasaray'a dönmek istediğini belirten Gomis, "Galatasaray'da beklediğimden de çok sevgi gördüm. Başka hiçbir yerde bu kadar kişi beni sevmemişti. Onların ihtiyacı olan hücumcu bendim. Müthiş taraftarımızla kendimizi yenilmez hissediyorduk. Al Hilal ile sözleşmem sona erdiğinde umarım kısa bir süre için de olsa Galatasaray'a dönerek bu hikayeyi iyi bir şekilde noktalarım" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.