SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Hentbol yıldızları salona iniyor

Hentbol yıldızları salona iniyor

KKTC Hentbol Federasyonu Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U17 Ligleri'nde ilk maçlar yarın akşam (4 Ocak Cuma) oynanacak.

Yayın Tarihi: 03/01/19 16:05
okuma süresi: 2 dak.
Hentbol yıldızları salona iniyor
A- A A+
Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U17 (Yıldızlar) Ligi maçları başlıyor. 2018-2019 sezonunun ilk maçları bu akşam (4 Ocak Cuma) Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U17 Kızlar Ligi'nde Şahlanspor, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Dikmen Gençlik Merkezi Derneği (DİGEM), Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ve Esentepe Efsane Yetenek Avcıları Spor Kulübü takımları mücadele edecek. Ligin açılış maçında bu akşam (4 Ocak Cuma) saat 18.00'da DİGEM-Şahlan kızları karşıya gelecek.

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U17 Erkekler Ligi'nde ise Esentepe Belediyesi Salon Sporları, YDÜ, Mağusa Gelişim Akademisi Kulübü (MGA), UKÜ, Serdarlı Belediyesi ve Yükseliş takımları mücadele edecek. Ligin açılış maçında ise bu akşam (4 Ocak Cuma) saat 19.30'da Yükseliş ile Serdarlı Belediyesi takımları karşılaşacak.

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U17 (Yıldızlar) Ligi ilk hafta programı şu şekilde:

KIZLAR

BUGÜN

Saat 18.00: DİGEM-Şahlanspor (ASS)

YARIN

Saat 16.00: UKÜ-Esentepe Ef.Yet.Av. (CIU)

ERKEKLER

BUGÜN

Saat 19:30: Yükseliş- Serdarlı Bld. (ASS)

YARIN

Saat 17:30: UKÜ-MGA (CIU)

8 Ocak Salı

Saat 19:30: Esentepe BLD.S.S.- YDÜ (ASS)

KİRALIK TRANSFER DÖNEMİ BAŞLIYOR

Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu bu sezonun ilk kiralık transfer döneminin 07 – 11 Ocak 2019 Tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

Geçici (kiralık) transferin süresi yönetmeliğin 11'inci maddesinin 3'üncü fıkrası uyarınca gerçekleşecek ve kiralık transfer yapan sporcu aynı sezon içerisinde başka bir kulübe transfer yapamaz, kendi kulübüne de sezon sonuna kadar geri dönemez.

İlgili tarihlerde cezalı olan veya ceza kuruluna sevk edilen sporcular kiralık transfer işlemi gerçekleştiremeyecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.