EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ, "kitaptan yılbaşı ağacı" kitaplarını Erenköy Lisesi'ne bağışladı

GAÜ, “kitaptan yılbaşı ağacı” kitaplarını Erenköy Lisesi’ne bağışladı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü ve Erken Çocukluk Eğitimini Destekleme Kulübü yeni yılda okumaya karşı olan ilgiyi arttırmak ve kitaba daha fazla önem verilmesini sağlamak amacıyla "Kitaptan Yılbaşı Ağacı" kitapları Erenköy Lisesi kütüphanesine bağışlandı.

Yayın Tarihi: 03/01/19 16:39
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ, “kitaptan yılbaşı ağacı” kitaplarını Erenköy Lisesi’ne bağışladı
A- A A+
GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Ateş açıklamasında, Bölüm öğrencileri ile yürüttükleri birçok çalışma olduğunu belirtti.

Ateş konuşmasının devamında, "Kitap bağışı demek geleceği kurtarmak demektir, yeni neslin ufkunu açmak, daha güzel bir ülkede yaşamak demektir. Okunacak bir satırın bile gençlerimiz için çok önemli olduğunu düşünerek bağış için topladığımız kitapları Erenköy Lisesi'ne bağışladık" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.