SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ronaldo, Küresel Futbol Ödülleri'nde "en iyi oyuncu" ödülünde hattrick yaptı

Ronaldo, Küresel Futbol Ödülleri'nde "en iyi oyuncu" ödülünde hattrick yaptı

Yaz transfer döneminde Juventus'a transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Dubai'de gerçekleştirilen 2019 Küresel Futbol Ödülleri'nde (Globe Soccer Awards) üst üste 3. kez en iyi oyuncu ödülünü kazandı.

Yayın Tarihi: 05/01/19 09:48
okuma süresi: 2 dak.
Ronaldo, Küresel Futbol Ödülleri'nde "en iyi oyuncu" ödülünde hattrick yaptı
A- A A+
2019 Küresel Futbol Ödülleri'nde (Globe Soccer Awards) en iyi oyuncu ödülünü, Juventus'ta forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo kazandı.

Dubai'de gerçekleştirilen ödül töreninde Atletico Madridli Antoine Griezmann ve Paris Saint-Germainli Kylian Mbappe'yi geçen Portekizli yıldız, en iyi oyuncu kategorisinde üst üste üçüncü kez zirvede yer aldı.

'YENİ YILA BUNDAN DAHA İYİ GİREMEZDİM'

"Taraftarın seçimi" kategorisinde de ödüle layık görülen Ronaldo, tören sonunda yaptığı konuşmada, "Yeni yıla bundan daha iyi giremezdim. Gösterilen yoğun ilgi ve ödüller nedeniyle herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YILIN TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖDÜLÜNE FRANSA'YI DÜNYA KUPASINDA ZAFERE TAŞIYAN DESCHAMPS LAYIK GÖRÜLDÜ

Organizasyonda, yılın teknik direktörü ödülünü son dünya şampiyonu Fransa'yı çalıştıran Didier Deschamps alırken, kariyer ödülü ise Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo'ya verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.