SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Hentbol Federasyonu'ndan "Tut Elimi Projesi"

Hentbol Federasyonu’ndan “Tut Elimi Projesi”

Hentbol Federasyonu, Lefkoşa Surlariçi ve civarını kapsayan ilkokullardaki öğrencilere ücretsiz hentbol eğitimi verecek.

Yayın Tarihi: 07/01/19 12:48
okuma süresi: 1 dak.
Hentbol Federasyonu’ndan “Tut Elimi Projesi”
A- A A+
KKTC Hentbol Federasyonu ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanlığı ortaklaşa büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Yapılan görüşmeler ve çalışmalar çerçevesinde Lefkoşa Surlariçi ve civarını kapsayan ilkokullardaki çocuklara ücretsiz olarak hentbol eğitimi verilecek.

"Tut elimi projesi" adıyla yürütülecek olan eğitim çalışmasında belirlenen ilkokullardaki 3üncü sınıf öğrencilerine federasyon antrenörleri tarafından hentbol öğretilecek. Çocukların okul sonrası boş zamanlarını spor ile değerlendirmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amaçlanan proje kapsamında haftanın 2 günü antrenmanlar sürecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.