KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu ayakta alkışlandı

Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu ayakta alkışlandı

LBO Çocuk Korosu, yeni yıl özel konserindeki performansları ile ailelerini bir kez daha gururlandırdı.

Yayın Tarihi: 09/01/19 12:24
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu ayakta alkışlandı
A- A A+

Lefkoşa Belediye Orkestrası'na (LBO) bağlı Çocuk Korosu, verdiği yeni yıl konseri ile bir kez daha büyük beğeni kazandı. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere koroyu oluşturan çocuklar, aileleri ve müzik severler katıldı. Şefliğini Hare Yakula, yardımcı şefliğini Müge Görgül'ün yaptığı Ercüment Şeker'in de piyanoda yer aldığı koro, seslendirdiği şarkılarla salonu dolduran aileleri gururlandırdı. Çocukların en sevdiği parçaların yanı sıra özellikle doğa ve insan sevgisine vurgu yapan parçaları seslendiren çocukların heyecanı görülmeye değerdi.

Başkan Harmancı: "Ailelerin çocukları müzik dolu bir yaşama yönlendirmesi çok önemli"

Konser sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Harmancı, koronun başarılı çalışmaları sayesinde her geçen gün daha ileri noktaya ulaştığını ifade ederek, emek veren herkese teşekkür etti. Başkan Harmancı, ailelerin de çocuklarını müzik dolu bir yaşama yönlendirmelerinin önemine vurgu yaparak, bunun daha da artacağı umudu içinde olduğunu vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.