EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü başarılı öğrencilerine sertifikalarını verdi

DAÜ Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü başarılı öğrencilerine sertifikalarını verdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, eğitim kalitesini daha da yükseltmek ve öğrencilerin başarı oranını artırmak amacıyla geleneksel hale getirilen yüksek şeref ve şeref sertifika töreni, geçtiğimiz günlerde lisans öğrencileri ve bölüm akademisyenlerinin katılımı ile sıcak bir ortamda gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 09/01/19 15:39
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü başarılı öğrencilerine sertifikalarını verdi
A- A A+

Bir önceki döneme ait akademik ortalamalarına göre şeref ve yüksek şeref öğrencisi olmayı hak eden toplam 35 öğrenciye sertifikaları DAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı, Bölüm Başkanı ve Bölüm'ün öğretim üyeleri tarafından gururla takdim edildi. Törende açılış konuşmasını yapan Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Javanshir Shibliyev, törene katılan ve törenin gerçekleşmesine katkı koyan herkese teşekkür etti. Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Doç. Dr. Shibliyev, bölüm olarak onların gelişimine katkı yapacak her türlü çalışma ve özveriye hazır olduklarını belirtti.

Daha sonra söz alan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, bu tür başarıların ve alınan sertifikaların önemli olduğuna vurgu yaptı. Başarmanın yolunun, öncelikle hedef belirlemek, bu hedefe ulaşmak için izlenecek yolları saptamak ve istikrarlı olarak çok çalışmaktan geçtiğini söyleyen Prof. Dr. Osam, başarı sertifikaları almaya hak kazanan öğrencilerin diğer öğrencilere ilham kaynağı olması temennisinde bulundu.

Sertifikaların verilmesinin ardından, bölüm öğrencileri ile toplu resim çekilerek günün anısı ölümsüzleştirildi. Verilen kokteyle de katılan öğrenciler, başarılarını artırarak sürdürme ve yeni gelecek olan öğrencilere örnek olma sözü verdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.