SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Türkiye 3. Ligi'nde lider olarak mücadele eden SAYTEV, Bulgar milli oyuncu Ivet Ivaylova'yı transfer etti

Türkiye 3. Ligi’nde lider olarak mücadele eden SAYTEV, Bulgar milli oyuncu Ivet Ivaylova’yı transfer etti

Masa tenisinde bayanlar dalında Türkiye 3. Ligi'nde de yenilgisiz lider olarak mücadele eden SAYTEV Bulgar milli takım oyuncusu Ivet Ivaylova'yı transfer etti.

Yayın Tarihi: 10/01/19 10:15
okuma süresi: 2 dak.
Türkiye 3. Ligi’nde lider olarak mücadele eden SAYTEV, Bulgar milli oyuncu Ivet Ivaylova’yı transfer etti
A- A A+
SAYTEV Yönetim kurulu üyesi Göksel Saydam konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Öncelikle masa tenisi teknik ekibine teşekkür eden Göksel Saydam, SAYTEV bayanlar masa tenisi takımının Türkiyede gösterdiği başarının KKTC spor tarihinde bir ilk olduğunun altını çizdi.

Bu başarının teknik ekibin ve sporcuların olduğu gerçeğinin taraflarınca bilindiğini kaydetti. Yönetim kurulu olarak en başından bu yana Türkiye liglerinde başarı istediklerini ve bu vizyonla hareket ettiklerini söyledi.

Temel amaçlarının KKTC'de de planlı bir şeklide çalışıldığı taktirde sportif başarıların geleceği konusunu ısbatlamak olduğunu söyledi. Uzun vadeli planlar ve vizyon çalışması yaptıklarını ve Türkiye süper liginde oynamak istediklerinin de altını çizdi.

Ivet Ivaylova konusunda bilgi veren Göksel Saydam, henüz 16 yaşında bir yıldızı transfer ettiklerini , bu konuda temel amacın burdaki standartları yükseltmek olduğunu söyledi.

Bu sene içinde Bulgaristan'da kamp yapmak istediklerini de söyleyen Göksel Saydam , yerel başarıların geçici olduğunu, gerçek başarının bizim gençlerimizi teknik ve oyun gücü olarak avrupa seviyesine getirmek olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.