BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Sennaroğlu: "Sağlık alanında yürütülecek her çalışmayı destekliyoruz"

Sennaroğlu: “Sağlık alanında yürütülecek her çalışmayı destekliyoruz”

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu Mehmetçik Sağlık Ocağını ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 10/01/19 16:33
okuma süresi: 2 dak.
Sennaroğlu: “Sağlık alanında yürütülecek her çalışmayı destekliyoruz”
A- A A+
Uzun süreden beri sağlık konusunda hassasiyet gösteren çalışmalar sürdüren Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu Mehmetçik Sağlık Ocağını ziyaret etti.

Bir süre önce Büyükkonuk Belediyesi'nin de katkıları ile yapımı tamamlanan binayı yakından takip eden Sennaroğlu, Sağlık Ocağında görevli doktorlarla görüşerek sağlık çalışanlarına verdikleri önemi dile getirdi. Sennaroğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Ülkemizde en meşakkatli görevlerden birisi de sağlık sektörüdür. Hayatımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın ne denli zor bir görevde olduklarının bilincindeyiz. Belediyemiz sağlık sektöründe hizmet veren emekçilerin her zaman yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. Büyükkonuk Belediyesi olarak sağlık alanında yürütülen çalışmalara her zaman katkı koymaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim."

Sennaroğlu, Sağlık Ocağına kontrol için gelen vatandaşlara da geçmiş oldun temennisinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.