ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de yarım kilo eroin ele geçirildi 3 kişi tutuklandı

Girne'de yarım kilo eroin ele geçirildi 3 kişi tutuklandı

Polis Genel Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri bu akşam saatlerinde Girne'de düzenledikleri operasyonda yaklaşık yarım kilo eroin ve bir miktar kokain ele geçirdi.

Yayın Tarihi: 10/01/19 20:44
okuma süresi: 1 dak.
Girne'de yarım kilo eroin ele geçirildi 3 kişi tutuklandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Aldığı bilgi üzerine operasyon düzenleyen polis ekipleri Girne Limanı'ndan ülkeye giriş yapan bir TIR'da yarım kilo Eroin türü uyuşturucu madde bularak emare aldı.

TIR şoförü Celal Elal'ı tutuklayan polis ekipleri ileri tahkikatta yarım kilo uyuşturucu madde ile bağlantısı olduğu gerekçesi ile Ömer Satıağaları ve geçmiş yıllarda polislikten ihraç edilen Serdar Özkan'ı göz altına aldı.

Satıağalar'ın üzerinde yapılan aramada bir miktar Kokain ele geçirilirken, tüm zanlılar tutuklandı. Zanlıların yarın Girne Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılması bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.