İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kamu-İş Genel Başkanı Serdaroğlu: "Kurucu Cumhurbaşkanımızın emaneti emin ellerde"

Kamu-İş Genel Başkanı Serdaroğlu: “Kurucu Cumhurbaşkanımızın emaneti emin ellerde”

Kamu-İş Genel Başkanı Ahmet Serdaroğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ı, ölümünün 7. yıldönümünde saygı ve rahmetle andı.

Yayın Tarihi: 11/01/19 10:21
okuma süresi: 1 dak.
Kamu-İş Genel Başkanı Serdaroğlu: “Kurucu Cumhurbaşkanımızın emaneti emin ellerde”
A- A A+
Serdaroğlu yazılı açıklamasında, Kurucu Cumhurbaşkanının toplumsal mücadeleyi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kuruluşuyla taçlandırdığını belirterek, "Ne mutlu bizlere ki; bugün kendi Devletimizin çatısı altında özgür bir halk olarak, huzurlu ve güven içerisinde yaşıyoruz" dedi.

Kamu – İş Sendikasının özelde çalışanların, genelde Kıbrıs Türk halkının ekonomik kalkınması ve refah düzeyinin yükseltilmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Serdaroğlu, "amacımız, bizlere emanet ettiğiniz KKTC Devletine sahip çıkmak, yüceltmek ve uluslararasında hak ettiğimiz saygın yerimizi almaktır. Kurucu Cumhurbaşkanımız, emanetiniz emin ellerdedir. Mekanınız olan Cennet'te rahat olunuz" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.