ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Adanın ilk Akıllı Park uygulaması Alsancak Milli Park'ında

Adanın ilk Akıllı Park uygulaması Alsancak Milli Park’ında

Alsancak Belediyesi ile KKTC Telsim'in işbirliğinde bugün imzalanan protokol ile Ada'nın ilk "Akıllı Park" uygulaması devreye girmiş oldu.

Yayın Tarihi: 11/01/19 15:48
okuma süresi: 2 dak.
Adanın ilk Akıllı Park uygulaması Alsancak Milli Park’ında
A- A A+
Milli Park'ın "Akılı Park" uygulamasına geçilmesi için bugün KKTC Telsim ile protokol imzalandı.

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, "bugün bir ilki daha gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alsancak Milli Parkı Ada'nın sadece Kuzeyinin değil Güney'de de eşi benzeri olmayan bir park durumunda.

Bugün Telsim ile birlikte uygulayacağımız Protokol ile artık Mili Parkımız Akıllı Park olarak tüm Misafirlerimize Hizmet verecek. Bu bağlamda Telsime işbirliği için teşekkür ediyorum" dedi.

Protokol imza töreninde konuşan KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper:

"KKTC Telsim olarak, Ada'nın ilk "Akıllı Park" uygulamasını Alsancak Belediyemizle hayata geçiriyoruz. Bunun için çok Mutluyuz. Akıllı Parkımızın içerisinde; vatandaşlara wifi hizmeti, halkımızın güvenli bir şekilde park dan faydalanması için güvenlik sistemini kuracağız. Yakında akıllı aydınlatma ve sulama sistemlerini de hayata geçireceğiz. KKTC Telsim olarak Ada'da dijital dönüşüme öncülük etmeye devam ediyoruz. Hayırlı olsun diyor, Başkan'a da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.