TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Türkiye ile ABD arasındaki askeri görüşmelere devam kararı

Türkiye ile ABD arasındaki askeri görüşmelere devam kararı

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton, ABD ile Türkiye arasındaki askeri görüşmelerin önümüzdeki hafta da süreceğini söyledi. Diğer yandan Türkiye heyetinin 5 Şubat'ta ABD'ye gideceği duyuruldu.

Yayın Tarihi: 11/01/19 17:47
okuma süresi: 1 dak.
Türkiye ile ABD arasındaki askeri görüşmelere devam kararı
A- A A+

Bir radyonun canlı yayınına katılan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, ABD ile Türkiye arasındaki askeri görüşmelerin önümüzdeki hafta da süreceğini söyledi.

Bolton, görüşmelerin iki taraf için de kabul edilebilir sonuçlar üretmesini umduğunu da ifade etti.

Diğer yandan Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki Türkiye heyetinin 5 Şubat'ta ABD'ye gideceği duyuruldu.

Heyetin ABD'deki temaslarında Suriye, FETÖ ve PKK ile mücadele gibi konuların da ele alınması bekleniyor.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Brett McGurk'ün yerine Küresel Koalisyon Özel Temsilcisi olarak atanan James Jeffrey ve Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'ın yer aldığı ABD heyeti, 7-8 Ocak'ta Ankara'da temaslarda bulunmuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.