ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa ve İskele'de asayiş ve trafik denetimi yapıldı

Lefkoşa ve İskele'de asayiş ve trafik denetimi yapıldı

Lefkoşa'da kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak 19 kişi tespit edildi, bir kişi alkollü araç kullanmaktan tutuklandı, 12 araç ise muhtelif suçlardan trafikten men edildi.

Yayın Tarihi: 12/01/19 14:23
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa ve İskele'de asayiş ve trafik denetimi yapıldı
A- A A+
İskele'de ise, bir araç sürücüsü alkollü araç kullanmaktan tutuklanırken, iki araç muhtelif suçlardan trafikten men edildi.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, dün akşam 20.00-24.00 saatleri arasında Lefkoşa ve İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde, asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.

LEFKOŞA

Lefkoşa'daki denetimlerde bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, pansiyon ve yatı evleri, Çağlayan Parkı, Kumsal Park, Barış Manço Parkı, Kafesli Parkı, Yediler Parkı, Ayluga Kilisesi bölgesi, Ermeni Kilisesi bölgesi, Terminal bölgesi ile seyir halindeki araçlar kontrol edildi.

Denetimler kapsamında, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 19 kişi tespit edilerek, aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin denetimleri sonucu ise 550 araç kontrol edildi, 147 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, bir kişi alkollü araç kullanmaktan tutuklanırken, 12 araç ise muhtelif suçlardan trafikten men edildi.

İSKELE

İskele'deki denetimlerde ise bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, bet ofisi ve alkollü içki satışı yapılan yerler kontrol edildi. Denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekipleri toplam 300 aracı kontrol ederken, 37 sürücü çeşitli suçlardan rapor edildi, bir sürücü alkollü araç kullanmaktan tutuklanırken, iki araç ise muhtelif suçlardan trafikten men edildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.