GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Yosif Yosif'in yargılanması Rum basınında

Yosif Yosif'in yargılanması Rum basınında

Güney Kıbrıs'ta işlenen bir cinayet zanlısı olarak Rum polisi tarafından aranan ve de KKTC'de tutuklanan "Sifis" lakaplı Yosif Yosif'in, dün yine tutukluluk emrinin uzatıldığı Gazimağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılması haberi Rum basınında da yer aldı.

Yayın Tarihi: 12/01/19 11:49
okuma süresi: 1 dak.
Yosif Yosif'in yargılanması Rum basınında
A- A A+
Fileleftheros gazetesi, KKTC makamlarının, tasarrufunda silah ve mermi bulundurmak suçundan Gazimağusa'da tutuklanan Yosif Yosif'i, UNFICYP'e, ardından ise cinayet zanlısı olarak arandığı Güney Kıbrıs'a teslim etme niyetinde olmadığını savundu.

Gazete KKTC makamlarının, Yosif'i, KKTC'de ağır bir suç işlememesi ve de KKTC makamlarının iki tutuklu için Güney Kıbrıs'tan bulundukları taleplerinin yerine getirilmemesi nedeniyle, teslim etme niyetinde olmadığını ileri sürdü.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.