İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Spehar Akıncı ile görüşmesinden memnun

Spehar Akıncı ile görüşmesinden memnun

BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile yaptığı görüşmeyi "iyi" olarak niteledi ve kendisinin ABD'ye yapacağı ziyaretle ilgili konuları ele aldıklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 12/01/19 14:13
okuma süresi: 1 dak.
Spehar Akıncı ile görüşmesinden memnun
A- A A+
Spehar Amerikalı yetkililerle Kıbrıs'taki durum ve bundan sonra BM'nin rolünü görüşecek. Spehar New York'ta BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Güvenlik Konseyi üyelerinin temsilcileri ile görüşeceğini söyledi. Daha sonra Güvenlik Konseyi Kıbrıs'taki BM Barış Gücü (UNFICYP) konusunda karar alacak.

Elizabeth Spehar ABD'ye yapacağı ziyareti önemli olarak niteledi. "Kıbrıs Cumhuriyeti" Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile yaptığı görüşmelerden memnun olduğunu söyledi.

KHA
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.