ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Akacan ve korumalarının duruşması sürüyor

Akacan ve korumalarının duruşması sürüyor

Bulut Akacan ve korumalarının davası bugün görülüyor.

Yayın Tarihi: 15/01/19 14:17
okuma süresi: 2 dak.
Akacan ve korumalarının duruşması sürüyor
A- A A+
Bulut Akacan ve korumalarının karıştığı darp olayı ile ilgili dün sabah Girne Kaza Mahkemesi'nde saat 11.00 sularında başlayan duruşma devam ediyor.

Mahkemeye şu ana kadar iki kez ara verilirken, savcılık makamı Akacan'ın teminatla serbest bırakılmasını, korumaların ise tutuklanmasını talep etti.

Bulut Akacan'ın avukatı Mustafa Asena, "Vasıf Kurbanov'un 2012 yılından beri KKTC'de öğrenim gördüğünü; önce lisans eğitimini bitirdiği ardından yüksek lisansta öğrenim görmeye başladığı, böyle birinin serseri olmayacağını, serbest kalması durumunda darp olaylarına karışmayacağını" savundu.

Tahtikat memuru Hüseyin Soyel ise Bulut Akacan'ın korumalarının serbest kalması halinde buna benzer suçlar işleyebilme ihtimalleri olduğunu iddia etti.


İş insanı Bulut Akacan ve korumalarının karıştığı darp olayı ile ilgili bu sabah Girne Kaza Mahkemesinde yapılması gereken duruşma, Akacan'ın 'kalp krizi geçirme riski' yüzünden mahkemeye gelememesi nedeniyle ertesi sabaha ertelenmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.